Menu

Hier vind je alle praktische informatie over Spookhuis Hoeven. Toch nog een vraag? Stel ‘m gerust via info@spookhuishoeven.nl

Het Spookhuis Hoeven vindt plaats in op Zaterdag 2 november in Café-zaal ‘t Tapperijke in Hoeven. Onze spoken zitten voor je klaar vanaf 18:00 tot 00:00, daarnaast is het Halloween café natuurlijk de hele avond open. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

Het Spookhuis is bedoeld voor kinderen én volwassenen, kinderen onder 11 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Onze spoken werken in een drieploegendienst:

18:00 – 20:00 Minimumleeftijd vanaf 4 jaar
20:00 – 22:00 Minimumleeftijd vanaf 8 jaar
22:00 – 00:00 Minimumleeftijd vanaf 13 jaar

Volwassenen zijn dus de gehele avond welkom! Overigens kunnen ouders zelf vaak het beste inschatten of hun kinderen het Spookhuis leuk vinden, de minimumleeftijd is dan ook een advies en geen harde grens. De jongste kinderen die we te gast hebben gehad in ons Spookhuis waren immers 4 jaar oud, maar de hardste giller was 65 jaar oud.

Via de ticketpagina op deze website kun je tickets kopen, waarbij je heel eenvoudig het aantal personen kunt aangeven en een beschikbare tijd kunt kiezen. Betalen doe je altijd cash aan de kassa bij binnenkomst, dus zorg dat je de bevestigingsmail meeneemt. (let op: spoken hebben geen PIN).

Zowel editie 2016 als 2017 waren nagenoeg uitverkocht, alleen helemaal aan het einde de avond waren nog plekjes vrij. Wil je dus zeker weten dat er plek is, trommel dan je vrienden op en koop je tickets! Hoe eerder je tickets koopt, hoe meer keuze je hebt in aanvangstijd.

Binnen lopen kan altijd, maar bezoekers die gereserveerd hebben krijgen uiteraard voorrang. Als je langskomt zonder te reserveren, is de kans dus groot dat je op je beurt moet wachten tot er een plekje vrij is.

Ja hoor, dat kan. Je bent van harte welkom voor een drankje en een praatje op de gezellige Halloween party in het café. Maar.. dan mis je natuurlijk wel de fun van het Spookhuis.

Een avondje griezelen is natuurlijk het leukste met vrienden of familie. Je loopt daarom in een groep door ons Spookhuis. De ervaring leert dat 8 personen het absolute maximum is, anders krijgt degene die achteraan loopt weinig mee van de schrikmomenten.

Voor een tof spookhuis hebben we best veel mensen en materialen nodig. Vind je het leuk om bijvoorbeeld mee te spelen als spook, of juist te schminken? Of heb je thuis op zolder nog gave dingen liggen die thuishoren in een spookhuis? Laat het even weten via info@spookhuishoeven.nl!

Jazeker, in ons reglement zijn een aantal belangrijke spelregels opgenomen:

  1. Zorg dat u minstens 10 minuten vooraf binnen bent. Anders komt de voorkeurstijd te vervallen en dan kan iemand op die tijd geplaatst worden.
  2. Mocht u het spookhuis levend willen verlaten, volgt u dan alle onderstaande punten op
  3. U Blijft van alle materialen van het spookhuis af, zo zal er niks kapot gaan en verliest u geen ledematen.
  4. Spoken en ander gespuis zullen u niet aanraken, voor uw eigen veiligheid moet u hen ook niet aanraken.
  5. Betreed het spookhuis met degene waarmee u zich heeft ingeschreven, van een stiekeme meeloper kunnen wij de veiligheid niet garanderen.
  6. Probeer niet te hard te schreeuwen, onze weerwolven hebben gevoelige oren en willen dan wel eens bijten.
  7. Het is verboden om lichtgevende voorwerpen te gebruiken, onze vampiers worden hier agressief van.
  8. Eet niks in het spookhuis, mogelijk neemt een spook dan ook een hap van jou.
  9. Volg ten alle tijden de instructies van de griezels op, niet luisterende oren staan op hun menu.

Spookhuis Hoeven wordt georganiseerd door een aantal enthousiastelingen van CS De Peejenzaaiers, Scouting Hoeven en ‘t Tapperijke. Niet om er rijk van te worden, maar gewoon omdat we het leuk vinden om samen met jullie te griezelen in de week van Halloween! Vragen kun je altijd stellen via info@spookhuishoeven.nl